سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دندانپزشکی کودکان بزرگسالان تهران

دندانپزشکی کودکان بزرگسالان تهران, دندانپزشکی شبانه روزی تهران, بهترین کلینیک دندان پزشکی تهران, بهترین دندان پزشکی تهران, دندان پزشکی شبانه روزی تهران, بزرگترین کلینیک دندان پزشکی تهران

چگونه کاور اسکرو بر پروسه کاشت ایمپلنت تاثیر می گذارد

پس از پایان جراحی قرار دادن ایمپلنت در محل بی دندانی، بر روی آن به جهت جلوگیری از آلودگی و همچنین گذراندن مدت زمان بازسازی ، هیلینگ می بندند.

ایمپلنت های دندانی یکی از سریع ترین و بهترین روش های جایگزینی دندان از دست رفته می باشد،

ایمپلنت

همچنین قابل پیش بینی بودن، قابلیت و دوام بالا این ایمپلنت ها را به یک گزینه ی جذاب برای بیماران و همچنین پزشکان تبدیل کرده است ، اما امکان ایجاد عوارض ازارزیابی بیمار تا آخر درمان ایمپلنت ایجاد می شود، شکست ایمپلنت های دندانی نه تنها به خاطر فاکتورهای بیولوژیکی مانند بازسازی ناموفق استخوان و پری ایمپلنتایتیس رخ می دهد، بلکه ممکن است به علت عوارض فنی مانند روکش هایی که توسط ایمپلنت ساپورت می شوند که مربوط به اجزای ایمپلنت و پروتز ایمپلنت می شوند نیز رخ بدهد.مشکلات فنی که مربوط به اجزای ایمپلنت می شوند، شامل شکستن اباتمنت و شکستن کاور اسکرو می باشد.

در این مقاله ما به توضیح کاربردی در مورد یکی از اجزای ایمپلنت می پردازیم.

یک مرد 20 ساله به درمانگاه ایمپلنت جهت جایگزینی دندان از دست رفته در قسمت پایینی فک مراجعه کرد، در ارزیابی کلینیکی و تصاویر رادیوگرافی بخش 36 و 46 در منطقه بی دندانی مورد بررسی قرارگرفت و تصمیم گرفته شد دو ایمپلنت قرار داده شود.

مراحل جراحی:

مراحل جراحی برنامه ریزی شد و جراحی انجام شد، بعد از گذشت 3ماه زمان جهت بهبودی و بازسازی استخوان، مرحله دوم جراحی انجام شده و اباتمنت برروی ایمپلنت قرار داده شد.

در هنگام باز کردن کاوراسکرو از روی ایمپلنت مشکل ایجاد شد و وسیله ای که با آن کاور اسکرو از روی ایمپلنت باز می شد

Hexdriver برروی کاور اسکرو می لغزید.

بنابراین تصمیم بر این شد که یک شکاف در گوشه ی کاور اسکرو ایجاد شود تا بتوان به راحتی آن را از روی ایمپلنت باز کرد، یک شکاف با چرخش الماس بر روی کاور اسکرو ایجاد شد و اباتمنت در منطقه ی 36 و 46 برروی ایمپلنت قرار داده شد.

این مقاله وضعیت پیچیده ی برخی از اجزای ایمپلنت را نشان می دهد.

این موفقیت به شرایط فردی بیمار که غیر قابل پیش بینی می باشد به دست می آید.

پیچ های شکسته به چالش کشیده می شوند تا حذف شوند، تکنیکی که در این مقاله شرح داده شد استفاده از ابزارهای ارزان می باشد که در همه ی دندانپزشکی ها یافت می شود، نیروی لازم برای حذف پیچ به شرطی با موفقیت همراه خواهد بود که قبلا آسیب ندیده باشد.

دلیل اصلی ایجاد شکستگی در پیچ (اجزای ایمپلنت) می تواند ناشی از اضافه بار و نقص عملکرد باشد ، بنابراین تعداد، موقعیت ، بعد و طراحی پروتز فاکتور مهمی می باشد که در طول برنامه ریزی باید در نظر گرفته شوند .

نتیجه:

با استفاده از روش توصیف شده پیچ روی ایمپلنت با موفقیت حذف شد ، بنابراین در حین درمان باید از سفت کردن پیچ روی ایمپلنت (کاور اسکرو) خودداری شود و از روش بیان شده تنها درشرایط خاص استفاده کرد، این تکنیک در شرایط مخصوص بالینی مورد استفاده قرار می گیرد.